Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

ANHUI ZENVO TECHNOLOGY CO., LTD

Van goede kwaliteit De Droger van de partijkorrel voor verkoop
Van goede kwaliteit De Droger van de partijkorrel voor verkoop
Recommedation is goed. De ontvangst is professioneel. Manifestatie de opleiding is ook zeer groot. Wens meer online opleiding na het krijgen van de machine.

—— Elane

Dank voor uw vriendelijk gastvrijheid. Uw bedrijf is zeer professioneel, zullen wij aardige samenwerking in de nabije toekomst hebben.

—— James

Goed bedrijf met de aardige dienst en hoog - kwaliteit en hoge reputatie. Één van onze betrouwbare leverancier, goederen is geleverd in time en aardig pakket.

—— Sammel

Bouw alsjeblieft meer mooie machines en met betere prijzen, zodat we je machines aan meer klanten kunnen verkopen en grotere markten kunnen veroveren. Dank je.

—— John Lenson

Dank u voor uw goede after-sales service. Uitstekende training en technologische ondersteuning helpt me veel.

—— George

Bedankt voor de blijvende steun en begeleiding van Zenvo Machinery. Met uw hulp en instructie heb ik meer marktaandeel gewonnen.

—— Keline

door zeer goede communicatie alle problemen opgelost, tevreden met mijn aankoop

—— Alexandra

Een goede verpakking, ontvangen product goed.

—— LAREiNA

Ik ben online Chatten Nu

ANHUI ZENVO TECHNOLOGY CO., LTD

1 2
ANHUI ZENVO TECHNOLOGY CO., LTD ANHUI ZENVO TECHNOLOGY CO., LTD
workshop

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : Zenvo
Aantal werknemers : 100~110
Jaarlijkse omzet : 40000000-50000000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 50% - 60%

Co. zenvo-DMAN, Ltd van ANHUI is een professionele fabrikant van de machines van de korrelverwerking, die in China „wetenschappelijke en onderwijsbasis wordt gevestigd“ - Hefei-Stad. Sinds 2010, Co. zenvo-DMAN van ANHUI, concentreerde Ltd zich op de ontwikkeling en de productie van diverse soorten het drogen van machines en andere machines van de korrelverwerking.

Onze producten omvatten: de droger van de rijstkorrel, de drogers van de partijkorrel, de kleine droger van de de stroom drogere, doorgevende korrel van de korrel drogere, draagbare korrel drogere, gemengde, biomassaovenCCD-kleurensorteerder, optische sorteermachine, de sorteermachine van de theekleur, de sorteerdersmachine van de korrelkleur, etc. Meer dan 20 reeksen, 300 types. Gepersonaliseerde producten en de diensten om klanten van een belangrijk voordeel te voorzien. wegens de hoogte - kwaliteit van onze producten en betrouwbare prestaties, worden zij wijd gebruikt in korrelverwerking, voedselverwerking, geneeskundeverwerking, evenals meer industrieën.

 

Co. zenvo-DMAN, Ltd van ANHUI brengt het hoogste professionele talent van de wereld samen en de technologie, heeft een hoogst gekwalificeerd internationaal personeel. De reeks van software-ontwikkeling aan hardwareontwerp, systeem het testen, wordt de technische diensten voltooid door professioneel en technisch personeel. Wij hebben R&D-basis in Hefei-Stad, bekende instellingen van het hogere leren en onderzoeksinstellingen in binnen- en buitenland, het werk dicht met nationale octrooiaanvragen voor 63, de een aantal kern technologische verwezenlijkingen en technische indicatoren op het internationale geavanceerde niveau.

Om de kwaliteit en de stabiliteit van de machine te verzekeren, gebruiken wij het meest geavanceerde productie en het testen materiaal, met inbegrip van Spaanderlassers, lasersnijders en CNC systemen. En wij gebruiken thermostaat die ruimte, driedimensioneel meetinstrument, laserdynamometers, digitale brug, en overzichtsmateriaal meten om de kwaliteit en de prestaties van ons mechanisme in elke productiestap te controleren om onze drogende machine en van de kleurensorteermachine kwaliteit en stabiele prestaties te verzekeren.
 
Wij voorzien klanten van betaalbare, hoogstaande machine. Om de voordelen te bereiken van Azië, het volledige voordeel in termen van kwaliteit en kosten, verwerving van belangrijke onderdelen van Duitsland en de Verenigde Staten, en de productie en productie in China. Wij hebben de beste leveringsketen in China en delenfabrikanten, en een stevig verslag van kwaliteit en innovatie, om te bewijzen dat onze prestaties van 8 jaar van de machine.

De prestaties van het kwaliteitsproduct en de goede reputatie, onze producten zijn niet alleen succesvolle verkoop in China, en gevoerd naar meer dan 120 landen en gebieden in de wereld uit, die omvatten: Vietnam, Pakistan, Bangladesh, Rusland, Venezuela, Peru, Turkije, Brazilië, India en andere landen, de producten zijn onderworpen aan groot welkom en een lof.

 

Ons doel is eenvoudig: de beste machines aan de beste prijzen verkopen, en verstrekt industrie-leidende klantenservice. Wij worden persoonlijk om elk van onze klanten te kennen, en wij weten het hoe te ontdekken het waardevolste deel van onze zaken ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD., om anderen te helpen hun doelstellingen bereiken is.

Voor meer gedetailleerde informatie over ons drogend & sorterend materiaal, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken, en verheugen ons op het werken met u.

Contactgegevens
ANHUI ZENVO TECHNOLOGY CO., LTD

Contactpersoon: Wallace Wang

Tel.: 86-13705693517

Fax: 86--4008266163-11311

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)