Thuis ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD.
Klantenoverzichten
Recommedation is goed. De ontvangst is professioneel. Manifestatie de opleiding is ook zeer groot. Wens meer online opleiding na het krijgen van de machine.

—— Elane

Dank voor uw vriendelijk gastvrijheid. Uw bedrijf is zeer professioneel, zullen wij aardige samenwerking in de nabije toekomst hebben.

—— James

Goed bedrijf met de aardige dienst en hoog - kwaliteit en hoge reputatie. Één van onze betrouwbare leverancier, goederen is geleverd in time en aardig pakket.

—— Sammel

Bouw alsjeblieft meer mooie machines en met betere prijzen, zodat we je machines aan meer klanten kunnen verkopen en grotere markten kunnen veroveren. Dank je.

—— John Lenson

Dank u voor uw goede after-sales service. Uitstekende training en technologische ondersteuning helpt me veel.

—— George

Bedankt voor de blijvende steun en begeleiding van Zenvo Machinery. Met uw hulp en instructie heb ik meer marktaandeel gewonnen.

—— Keline

door zeer goede communicatie alle problemen opgelost, tevreden met mijn aankoop

—— Alexandra

Een goede verpakking, ontvangen product goed.

—— LAREiNA

Ik ben online Chatten Nu

ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD.

1 2
ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD. ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD.
workshop

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : Zenvo
Aantal werknemers : 100~110
Jaarlijkse omzet : 40000000-50000000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 50% - 60%

ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD. is een professionele fabrikant van graanverwerkende machines, gevestigd in China "wetenschappelijke en educatieve basis" - Hefei City. Sinds 2010, ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD. gericht op de ontwikkeling en productie van verschillende soorten droogmachines en andere machines voor het verwerken van graan.

Onze producten omvatten: rijstfornandroger , partijgraandrogers , kleine korrelendroger , draagbare korreldroger , gemengde stroomdroger , circulerende korreldroger , biomassaoven , CCD kleurensorteerder , optische sorteermachine , thee kleurensorteermachine , graankleurensorteermachine , en spoedig. Meer dan 20 series, 300 soorten. Gepersonaliseerde producten en diensten om klanten een aanzienlijk voordeel te bieden. Vanwege de hoge kwaliteit van onze producten en betrouwbare prestaties, worden ze veel gebruikt in graanverwerking, voedselverwerking, medicijnverwerking en meer industrieën.

ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD. brengt 's werelds beste professionele talent en technologie samen, heeft een hooggekwalificeerd internationaal personeel. Instellen van softwareontwikkeling tot hardwareontwerp, systeemtests, technische services worden voltooid door professioneel en technisch personeel. We hebben R & D-basis in Hefei City, bekende instellingen voor hoger onderwijs en onderzoeksinstellingen in binnen- en buitenland, werken nauw samen met nationale octrooiaanvragen voor 63, een aantal van de belangrijkste technologische prestaties en technische indicatoren op internationaal geavanceerd niveau.

Om de kwaliteit en stabiliteit van de machine te waarborgen, gebruiken we de meest geavanceerde productie- en testapparatuur, waaronder chiplassers, lasersnijders en CNC-systemen. En we gebruiken de thermostaatmeetruimte, het driedimensionale meetinstrument, de laserdynamometers, de digitale brug en de modernste apparatuur om de kwaliteit en prestaties van onze machines in elke productiestap te controleren om onze droogmachine en kleur te garanderen sorteermachinekwaliteit en stabiele prestaties.
Wij bieden klanten een betaalbare machine van hoge kwaliteit. Om de voordelen van Azië te realiseren, het volledige voordeel op het gebied van kwaliteit en kosten, inkoop van belangrijke componenten uit Duitsland en de Verenigde Staten, en de productie en productie in China. We hebben de beste supply chain in China en onderdelenfabrikanten, en een solide record van kwaliteit en innovatie, om te bewijzen dat onze 8-jarige prestaties van de machine.

Kwaliteitsproductprestaties en goede reputatie, onze producten zijn niet alleen succesvolle verkopen in China, en zijn geëxporteerd naar meer dan 120 landen en regio's in de wereld, waaronder: Vietnam, Pakistan, Bangladesh, Rusland, Venezuela, Peru, Turkije, Brazilië , India en andere landen, de producten zijn onderhevig aan een grote verwelkoming en lof.

Ons doel is eenvoudig: de beste machines tegen de beste prijzen verkopen en een toonaangevende klantenservice bieden. We leren persoonlijk elk van onze klanten kennen en we weten hoe we het meest waardevolle onderdeel van ons bedrijf kunnen ontdekken: ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD. , om anderen te helpen hun doelen te bereiken.

Neem voor meer informatie over onze droog- en sorteerapparatuur gerust contact met ons op! We zijn blij met uw vragen en kijken ernaar uit om met u samen te werken.

Contactgegevens
ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD.

Contactpersoon: Wallace Wang

Tel.: 86--13705693517

Fax: 86--4008266163-11311

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)