Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

ANHUI ZENVO TECHNOLOGY CO., LTD Fabrieksreis

China ANHUI ZENVO TECHNOLOGY CO., LTD certificaten
China ANHUI ZENVO TECHNOLOGY CO., LTD certificaten
Recommedation is goed. De ontvangst is professioneel. Manifestatie de opleiding is ook zeer groot. Wens meer online opleiding na het krijgen van de machine.

—— Elane

Dank voor uw vriendelijk gastvrijheid. Uw bedrijf is zeer professioneel, zullen wij aardige samenwerking in de nabije toekomst hebben.

—— James

Goed bedrijf met de aardige dienst en hoog - kwaliteit en hoge reputatie. Één van onze betrouwbare leverancier, goederen is geleverd in time en aardig pakket.

—— Sammel

Bouw alsjeblieft meer mooie machines en met betere prijzen, zodat we je machines aan meer klanten kunnen verkopen en grotere markten kunnen veroveren. Dank je.

—— John Lenson

Dank u voor uw goede after-sales service. Uitstekende training en technologische ondersteuning helpt me veel.

—— George

Bedankt voor de blijvende steun en begeleiding van Zenvo Machinery. Met uw hulp en instructie heb ik meer marktaandeel gewonnen.

—— Keline

door zeer goede communicatie alle problemen opgelost, tevreden met mijn aankoop

—— Alexandra

Een goede verpakking, ontvangen product goed.

—— LAREiNA

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  De TECHNOLOGIEco. van ANHUI ZENVO, Ltd is één van de hoogste fabrieken met volledige automatische productielijn in China. Maandelijkse productiecapaciteit van 1000 reeksen. Alle machines zijn in goede kwaliteit, met uitgevoerde norm.

   

  Geavanceerd technische Steunen:

   

  Wij hebben R&D-basis in Hefei-Stad, die met bekende instellingen van het hogere leren en onderzoeksinstellingen in binnen- en buitenland samenwerken. 63 nationale octrooien, de een aantal kern technologische verwezenlijkingen en technische indicatoren op het internationale geavanceerde niveau.

   

  Dring aan bij de onafhankelijke innovatie een onuitputtelijke bron van de TECHNOLOGIEco. van ANHUI ZENVO, Ltd duurzame ontwikkeling is. Met bijna 10 jaar van rijke ervaring in het onderzoeken van en het ontwikkelen van het materiaal van de korrelverwerking, de TECHNOLOGIEco. van ANHUI ZENVO, is Ltd bereid om een reeks gepersonaliseerde oplossingen voor onze klanten tot stand te brengen!

 • OEM / ODM

  ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD. beschikt over geavanceerd productiebeheer en blijft ook technische innovaties uitvoeren om allerlei soorten drogers te leveren. OEM is ook welkom.

  ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD. producten zijn niet alleen succesvolle verkopen in China, maar ook geëxporteerd naar meer dan 120 landen en regio's in de wereld, waaronder: Vietnam, Bangladesh, Rusland, Venezuela, Peru, Turkije, Brazilië, India en andere landen. De producten met een goede kwaliteit worden verwelkomd en geprezen.

 • R & D

  ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD. heeft een professioneel R & D-team met meer dan 10 jaar ervarings op het gebied om machines van de beste kwaliteit en de hoge stabiliteit te voorzien.

  Samenwerken met bekende instellingen voor hoger onderwijs en onderzoeksinstellingen in binnen- en buitenland. ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD. krijgt 63 nationale patenten, een aantal van de belangrijkste technologische prestaties en technische indicatoren op internationaal geavanceerd niveau.

Contactgegevens
ANHUI ZENVO TECHNOLOGY CO., LTD

Contactpersoon: Wallace Wang

Tel.: 86-13705693517

Fax: 86--4008266163-11311

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)