Thuis

ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD. Fabrieksreis

Klantenoverzichten
Recommedation is goed. De ontvangst is professioneel. Manifestatie de opleiding is ook zeer groot. Wens meer online opleiding na het krijgen van de machine.

—— Elane

Dank voor uw vriendelijk gastvrijheid. Uw bedrijf is zeer professioneel, zullen wij aardige samenwerking in de nabije toekomst hebben.

—— James

Goed bedrijf met de aardige dienst en hoog - kwaliteit en hoge reputatie. Één van onze betrouwbare leverancier, goederen is geleverd in time en aardig pakket.

—— Sammel

Bouw alsjeblieft meer mooie machines en met betere prijzen, zodat we je machines aan meer klanten kunnen verkopen en grotere markten kunnen veroveren. Dank je.

—— John Lenson

Dank u voor uw goede after-sales service. Uitstekende training en technologische ondersteuning helpt me veel.

—— George

Bedankt voor de blijvende steun en begeleiding van Zenvo Machinery. Met uw hulp en instructie heb ik meer marktaandeel gewonnen.

—— Keline

door zeer goede communicatie alle problemen opgelost, tevreden met mijn aankoop

—— Alexandra

Een goede verpakking, ontvangen product goed.

—— LAREiNA

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD. is een van de topfabrieken met volledig automatische productielijn in China. Maandelijkse productiecapaciteit van 1000 sets. Alle machines zijn van goede kwaliteit, met geëxporteerde standaard.

  Hoogwaardige technologie ondersteunt:

  We hebben R & D-basis in Hefei City, in samenwerking met bekende instellingen voor hoger onderwijs en onderzoeksinstellingen in binnen- en buitenland. 63 nationale octrooien, een aantal van de belangrijkste technologische prestaties en technische indicatoren op internationaal geavanceerd niveau.

  Aandringen op onafhankelijke innovatie is een onuitputtelijke bron van ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD. duurzame ontwikkeling. Met bijna 10 jaar rijke ervaring in het onderzoeken en ontwikkelen van graanverwerkingsapparatuur, ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD. is bereid om een ​​reeks gepersonaliseerde oplossingen voor onze klanten te maken!

 • OEM / ODM

  ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD. beschikt over geavanceerd productiebeheer en blijft ook technische innovaties uitvoeren om allerlei soorten drogers te leveren. OEM is ook welkom.

  ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD. producten zijn niet alleen succesvolle verkopen in China, maar ook geëxporteerd naar meer dan 120 landen en regio's in de wereld, waaronder: Vietnam, Bangladesh, Rusland, Venezuela, Peru, Turkije, Brazilië, India en andere landen. De producten met een goede kwaliteit worden verwelkomd en geprezen.

 • R & D

  ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD. heeft een professioneel R & D-team met meer dan 10 jaar ervarings op het gebied om machines van de beste kwaliteit en de hoge stabiliteit te voorzien.

  Samenwerken met bekende instellingen voor hoger onderwijs en onderzoeksinstellingen in binnen- en buitenland. ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD. krijgt 63 nationale patenten, een aantal van de belangrijkste technologische prestaties en technische indicatoren op internationaal geavanceerd niveau.

Contactgegevens
ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD.

Contactpersoon: Wallace Wang

Tel.: 86--13705693517

Fax: 86--4008266163-11311

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)