Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

ANHUI ZENVO TECHNOLOGY CO., LTD Kwaliteitscontrole

Recommedation is goed. De ontvangst is professioneel. Manifestatie de opleiding is ook zeer groot. Wens meer online opleiding na het krijgen van de machine.

—— Elane

Dank voor uw vriendelijk gastvrijheid. Uw bedrijf is zeer professioneel, zullen wij aardige samenwerking in de nabije toekomst hebben.

—— James

Goed bedrijf met de aardige dienst en hoog - kwaliteit en hoge reputatie. Één van onze betrouwbare leverancier, goederen is geleverd in time en aardig pakket.

—— Sammel

Bouw alsjeblieft meer mooie machines en met betere prijzen, zodat we je machines aan meer klanten kunnen verkopen en grotere markten kunnen veroveren. Dank je.

—— John Lenson

Dank u voor uw goede after-sales service. Uitstekende training en technologische ondersteuning helpt me veel.

—— George

Bedankt voor de blijvende steun en begeleiding van Zenvo Machinery. Met uw hulp en instructie heb ik meer marktaandeel gewonnen.

—— Keline

door zeer goede communicatie alle problemen opgelost, tevreden met mijn aankoop

—— Alexandra

Een goede verpakking, ontvangen product goed.

—— LAREiNA

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Kwaliteitsborging:


1. De kwaliteit is het leven, de TECHNOLOGIEco. van ANHUI ZENVO, is Ltd zeker in de superieure kwaliteit van producten die de meest efficiënte verkoper zijn.
2. De TECHNOLOGIEco. van ANHUI ZENVO, Ltd heeft productiebeheer en R&D-technologie vooruitgegaan en ook aan technische innovaties verdergegaan.
3. De TECHNOLOGIEco. van ANHUI ZENVO, Ltd introduceert nieuw industrieel automatiseringsmateriaal, en optimaliseert geleidelijk aan het elke aspect van productieproces.
4. De TECHNOLOGIEco. van ANHUI ZENVO, Ltd brengt in het geavanceerde materiaal van de kwaliteitstest om alle machines te controleren.
5. De TECHNOLOGIEco. van ANHUI ZENVO, Ltd heeft zijn eigen volledige reeks van testmethodes en testnorm.

Kwaliteitsbewaking:


1. De TECHNOLOGIEco. van ANHUI ZENVO, Ltd heeft strikte en uiterst nauwgezette kwaliteitscontrole in alle aspecten van het productieproces, om productkwaliteit te verzekeren.
2. De TECHNOLOGIEco. van ANHUI ZENVO, Ltd brengt in geavanceerd testmateriaal, dat de kwaliteit van elke machine kan testen.
3. ISO9001: 20000 Systeemcertificatie

Certificaten
  • ANHUI ZENVO TECHNOLOGY CO., LTD

    Standaard:SGS Audit Supplier

  • ANHUI ZENVO TECHNOLOGY CO., LTD

    Standaard:ISO Certifications

Contactgegevens
ANHUI ZENVO TECHNOLOGY CO., LTD

Contactpersoon: Wallace Wang

Tel.: 86-13705693517

Fax: 86--4008266163-11311

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)