Thuis

ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD. Kwaliteitscontrole

Klantenoverzichten
Recommedation is goed. De ontvangst is professioneel. Manifestatie de opleiding is ook zeer groot. Wens meer online opleiding na het krijgen van de machine.

—— Elane

Dank voor uw vriendelijk gastvrijheid. Uw bedrijf is zeer professioneel, zullen wij aardige samenwerking in de nabije toekomst hebben.

—— James

Goed bedrijf met de aardige dienst en hoog - kwaliteit en hoge reputatie. Één van onze betrouwbare leverancier, goederen is geleverd in time en aardig pakket.

—— Sammel

Bouw alsjeblieft meer mooie machines en met betere prijzen, zodat we je machines aan meer klanten kunnen verkopen en grotere markten kunnen veroveren. Dank je.

—— John Lenson

Dank u voor uw goede after-sales service. Uitstekende training en technologische ondersteuning helpt me veel.

—— George

Bedankt voor de blijvende steun en begeleiding van Zenvo Machinery. Met uw hulp en instructie heb ik meer marktaandeel gewonnen.

—— Keline

door zeer goede communicatie alle problemen opgelost, tevreden met mijn aankoop

—— Alexandra

Een goede verpakking, ontvangen product goed.

—— LAREiNA

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Kwaliteitsverzekering:


1. Kwaliteit is het leven, ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD. is ervan overtuigd dat de superieure kwaliteit van producten de meest effectieve verkoper is.
2. ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD. beschikt over geavanceerd productiebeheer en R & D-technologie en blijft ook technische innovaties doorgaan.
3. ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD. introduceert nieuwe industriële automatiseringsapparatuur en optimaliseert geleidelijk aan elk aspect van het productieproces.
4. ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD. levert geavanceerde testapparatuur om alle machines te besturen.
5. ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD. heeft zijn eigen complete set testmethoden en teststandaard.

Kwaliteitsmanagement:


1. ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD. heeft strikte en nauwgezette kwaliteitscontrole in alle aspecten van het productieproces om de productkwaliteit te waarborgen.
2. ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD. brengt geavanceerde testapparatuur binnen, die de kwaliteit van elke machine kan testen.
3. ISO9001: 20000 systeemcertificering

Contactgegevens
ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD.

Contactpersoon: Wallace Wang

Tel.: 86--13705693517

Fax: 86--4008266163-11311

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)