Klantenoverzichten
Recommedation is goed. De ontvangst is professioneel. Manifestatie de opleiding is ook zeer groot. Wens meer online opleiding na het krijgen van de machine.

—— Elane

Dank voor uw vriendelijk gastvrijheid. Uw bedrijf is zeer professioneel, zullen wij aardige samenwerking in de nabije toekomst hebben.

—— James

Goed bedrijf met de aardige dienst en hoog - kwaliteit en hoge reputatie. Één van onze betrouwbare leverancier, goederen is geleverd in time en aardig pakket.

—— Sammel

Bouw alsjeblieft meer mooie machines en met betere prijzen, zodat we je machines aan meer klanten kunnen verkopen en grotere markten kunnen veroveren. Dank je.

—— John Lenson

Dank u voor uw goede after-sales service. Uitstekende training en technologische ondersteuning helpt me veel.

—— George

Bedankt voor de blijvende steun en begeleiding van Zenvo Machinery. Met uw hulp en instructie heb ik meer marktaandeel gewonnen.

—— Keline

door zeer goede communicatie alle problemen opgelost, tevreden met mijn aankoop

—— Alexandra

Een goede verpakking, ontvangen product goed.

—— LAREiNA

Ik ben online Chatten Nu

ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD.

1 2
ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD. ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD.
workshop

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : Zenvo
Aantal werknemers : 100~110
Jaarlijkse omzet : 40000000-50000000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 50% - 60%

Gratis Pre-Sales Consulting

ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD. biedt 12 uur snelle pre-sales respons en gratis advies. Elke vorm van technische ondersteuning is beschikbaar voor gebruikers. We bieden een vooruitstrevend ontwerp voor alle distributeurs en gebruikers.
Strenge kwaliteitscontrole van productie
Gebruik geavanceerde testapparatuur, zoals Chiplassers , lasersnijders en CNC-systemen , ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD. stel een compleet en strikt kwaliteitscontrolesysteem in, dat de uitstekende kwaliteit van onze machines garandeert.
7-10 dagen snelle levering
We hebben massaproductie en stock & ready item, voor deze items bieden we 7-10 dagen snelle levertijd. Voor grote machines en speciale vereisten behandelen we u als de belangrijkste klant en produceren we uw bestelling voor de eerste keer.
24-uurs service na verkoop

Gratis reparatie onder garantie (inclusief arbeid en materiaal) : gratis reparatieservice tijdens de kwaliteitsgarantieperiode en redelijke kosten voor reserveonderdelen en onderhoud van de service na de kwaliteitsgarantieperiode. We zullen nooit onze verantwoordelijkheid vrijstellen voor gebreken in het product.

Reactietijd: na ontvangst van de kennisgeving van de gebruiker, zorgen we voor 24-uurs after-sales technische ondersteuning.
Reserveonderdelen: noodzakelijke reserveonderdelen worden samen met producten aan klanten geleverd.
Gratis technische training: integratieve en normatieve technologietraining is gratis beschikbaar voor klanten door ons technisch personeel om ervoor te zorgen dat zij bekwaam zijn in het reguliere gebruik van hardware en software van producten en zij in staat zijn om kleine problemen in te schatten en op te lossen.
Telefonisch onderzoek: ons after-salesteam belt de gebruiker elke maand gedurende de garantieperiode om de werkomstandigheden van de producten op te volgen, en om problemen te ontdekken en op te lossen, indien nodig.
Software-upgrade: levenslang onderhoud van het besturingssysteem, onophoudelijke verbetering van de systeemfuncties en continue software-upgrades.
Installatie- instructieservice voor installatie is beschikbaar.

Neem voor meer informatie over ons machinepark contact met ons op! We zijn blij met uw vragen naar onze e-mail en kijken ernaar uit om met u samen te werken.
Contactgegevens
ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD.

Contactpersoon: Wallace Wang

Tel.: 86--13705693517

Fax: 86--4008266163-11311

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)