Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Van goede kwaliteit De Droger van de partijkorrel voor verkoop
Van goede kwaliteit De Droger van de partijkorrel voor verkoop
Recommedation is goed. De ontvangst is professioneel. Manifestatie de opleiding is ook zeer groot. Wens meer online opleiding na het krijgen van de machine.

—— Elane

Dank voor uw vriendelijk gastvrijheid. Uw bedrijf is zeer professioneel, zullen wij aardige samenwerking in de nabije toekomst hebben.

—— James

Goed bedrijf met de aardige dienst en hoog - kwaliteit en hoge reputatie. Één van onze betrouwbare leverancier, goederen is geleverd in time en aardig pakket.

—— Sammel

Bouw alsjeblieft meer mooie machines en met betere prijzen, zodat we je machines aan meer klanten kunnen verkopen en grotere markten kunnen veroveren. Dank je.

—— John Lenson

Dank u voor uw goede after-sales service. Uitstekende training en technologische ondersteuning helpt me veel.

—— George

Bedankt voor de blijvende steun en begeleiding van Zenvo Machinery. Met uw hulp en instructie heb ik meer marktaandeel gewonnen.

—— Keline

door zeer goede communicatie alle problemen opgelost, tevreden met mijn aankoop

—— Alexandra

Een goede verpakking, ontvangen product goed.

—— LAREiNA

Ik ben online Chatten Nu

ANHUI ZENVO TECHNOLOGY CO., LTD

1 2
ANHUI ZENVO TECHNOLOGY CO., LTD ANHUI ZENVO TECHNOLOGY CO., LTD
workshop

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : Zenvo
Aantal werknemers : 100~110
Jaarlijkse omzet : 40000000-50000000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 50% - 60%

Het vrije Pre-Sales Raadplegen

 

Co. zenvo-DMAN, Ltd van ANHUI biedt 12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen aan. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor gebruikers. Wij bieden vorderend oplossingsontwerp aan alle verdelers en gebruikers aan.
 
Strikte Kwaliteitscontrole van Productie
 
Keur geavanceerd het testen materiaal, zoals Spaanderlassers, lasersnijders en CNC systemen, Co. zenvo-DMAN, Ltd opstelling van ANHUI een goed volledig & strikt systeem voor kwaliteitscontrole, dat de uitstekende kwaliteit van onze machines verzekert.
 
7-10 dagen Snelle Levering
 
Wij hebben massaproduktie en voorraad & klaar punt, voor deze punten, bieden wij 7-10 dagen snelle levertijd aan. Voor grote machine en speciaal vereiste, zullen wij u als prioritaire klant behandelen en zullen uw orde in de eerste keer veroorzaken.
 
24 de Dienst van urennaverkoop

 

Vrije waarborgreparatie (met inbegrip van arbeid en materiaal): de vrije reparatiedienst tijdens de periode van de kwaliteitsgarantie en de redelijke last voor vervangstukken en het handhaven van de dienst na de periode van de kwaliteitsgarantie. Wij zullen nooit onze verantwoordelijkheden op product bezaten tekorten vrijstellen.

 
Antwoordende tijd: op het ontvangen van het bericht van de gebruiker, verzekeren wij de naverkooptechnische ondersteuning van 24 uur.
 
Vervangstukken: de noodzakelijke vervangstukken worden verstrekt samen met producten aan klanten.
 
Vrije technische opleiding: de integratie en normatieve technologie opleiding is beschikbaar kostenloos aan klanten door ons technisch personeel om te verzekeren zij in regelmatige verrichtingen van hardware en software van producten bekwaam zijn en zij kleine problemen schatten en kunnen oplossen.
 
Telefoononderzoek: ons naverkoopteam zal de gebruiker elke maand tijdens de garantieperiode telefoneren om de arbeidsvoorwaarde van de producten op te volgen, en problemen te ontdekken en op te lossen, indien nodig.
 
Software-upgrade: levenslang behoud van het controleren van systeem, incessant verbetering van de systeemfuncties en de ononderbroken software-upgrades.
 
De dienst van de plaatsinstructie van installatie is beschikbaar.

 

Voor meer gedetailleerde informatie over onze machines, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken in onze e-mail, en verheugen ons op het werken met u.
Contactgegevens
ANHUI ZENVO TECHNOLOGY CO., LTD

Contactpersoon: Wallace Wang

Tel.: 86-13705693517

Fax: 86--4008266163-11311

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)